0

Nu ai niciun produs în coș.

SUNA ACUM

0748 785 785

Intreabari

Întrebări frecvente

Transport

Unde livram ?

Livrarea se face prin curierat oriunde in tara! 

Care sunt metodele de livrare ?

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei cu ajutorul serviciilor de curierat rapid oferite de FanCourier, sau prin ridicarea personala de la sediul.

Statusul livrarii

După confirmarea comenzii si expedierea produselor, veți fi tinut la curent despre status-ul livrării. Puteți verifica in ce zona se afla coletul dvs. pe durata transportului cu ajutorul AWB-ului.

Plata

Online cu card bancar

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Plata ramburs

Daca alegeti aceasta modalitate de plata, veti achita suma aferenta comenzii dumneavoastra, direct la curier. Plata se face integral si in LEI.

Plata cu ordin de plata

Daca alegeti aceasta modalitate de plata, dupa finalizarea comenzii veti primi o factura proforma prin e-mail. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar. Dupa aceasta confirmare a platii, veti primi produsele prin curierat, in cel mai scurt timp.

Utile

Temeiul juridic pentru anvelopele de iarnă obligatorii.

Pe baza obligației legale pentru anvelope de iarnă,se aplică o interdicție privind utilizarea anvelopelor de vară pe tronsoanele de drum cu “polei, zăpadă ambalate, noroi, gheață sau îngheț alunecos”.

Anvelopele de iarna au inscriptia specifica de M+S si Fulg.

Adâncimea profilului

Expertii recomanda o adâncime minimă a profilului de 4 milimetri. Anvelopele de iarna, cu o adancime mai mica aprofilului, au caracteristici semnificativ mai sarace de manipulare, de frânare și isi pierd performanța caracteristica anvelopelor de iarnă.

Simbolul fulg de nea

Simbolul fulg de nea garantează că valorile anvelopele mai bune decât anvelopa comparativă la condițiile meteorologice definite din punct de vedere (gheață, zăpadă ambalate, noroi, gheață sau îngheț alunecos) și este, prin urmare, considerată ca fiind potrivită pentru iarnă

Compus al benzii de rulare

Anvelopele de iarna au un compus special al benzii de rulare, care asigură că anvelopa nu se va intari chiar și la temperaturi foarte scăzute.

2.Anvelope de vară

Anvelopele de vara au un compus de cauciuc, care nu este moale chiar și la temperaturi ridicate. Acest amestec permite rularea cu viteze mai mari, si uzura redusa.

3.All Season

Anvelopele all season sunt anvelopele care pot fi folosite atat vara cat si iarna. Costul schimbării anvelopelor de doua ori pe an, a fost plătită.

Ele reprezintă un compromis între anvelope de iarnă și anvelope de vară.Cu toate acestea, ele nu au caracteristicile echivalente de anvelopele de iarnă sau anvelope de vara, datorită compusuluide cauciuc moale,o abraziune mai mare și un consum de combustibil ușor crescut față de anvelope de sezon.

Putem comanda telefonic ?

Pentru a intra in legatura cu noi va putem la dispoziție următorul număr de telefon:
Comenzi și informații:
Mobil:

0728 935 209

Program: Luni – Vineri: 8:00 – 18:00

Vreau un produs care nu este pe website

In acest caz ne puteti contactata folosind unul dintre numerele de telefon din sectiunea Contact sau prin e-mail la contact@anve44.test

Oferte pentru flote

Da. Pentru a primi o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din sectiunea achizitii corporate si unul dintre consultantii nostrii va prelua cererea dumneavoastra si va va oferi o oferta personalizata in cel mai scurt timp.